Popisi 141 Prodaja Stanova U Novigradu Istra Izvrsno

Popisi 141 Prodaja Stanova U Novigradu Istra Izvrsno. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

Ovdje Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Prodaja apartmana i stanova istra. Cijena na upit cijena (kn): Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Prodaja apartmana i stanova istra.

Istria Tinjan Traditional Istrian Villa House

Prodaja apartmana i stanova istra.. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Prodaja apartmana i stanova istra. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Stan Na Prodaju S Pogledom Na More U Novigradu Novogradnja U Istri Hrvatska 00236

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Cijena na upit cijena (kn): Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Cijena na upit cijena (kn):

Stan U Novigradu 04148 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled... Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Veliki izbor nekretnina u istri! Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Cijena na upit cijena (kn): Prodaja apartmana i stanova istra. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Stan U Prizemlju U Novigradu Istra 35888 Nekretnine Istra Realestate Istra Com

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Cijena na upit cijena (kn): Prodaja apartmana i stanova istra. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Cijena na upit cijena (kn):

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom... Prodaja apartmana i stanova istra. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Cijena na upit cijena (kn): (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Veliki izbor nekretnina u istri! Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Stanovi U Novigradu Promova Nekretnine Buje Istra Croatia

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Stan U Novigradu 04036 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min... Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Veliki izbor nekretnina u istri!. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Istria Tinjan Traditional Istrian Villa House

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Prodaja apartmana i stanova istra. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Veliki izbor nekretnina u istri! Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Cijena na upit cijena (kn): Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Istra Lijep I Funkcionalan Stan U Novigradu Sa Vlastitim Dvoristem Makic Immobilien

Prodaja apartmana i stanova istra. Veliki izbor nekretnina u istri! Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Cijena na upit cijena (kn): Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad... Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.

Prodaje Se Stan U Novigradu 00147 Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Prodaja apartmana i stanova istra. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Cijena na upit cijena (kn): Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Nekretnine prvi red do mora. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Veliki izbor nekretnina u istri!

Prodaja Stanova Istra Tractatio

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Cijena na upit cijena (kn): Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Prodaja apartmana i stanova istra... Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Stanovi Novigrad Za Prodaju Crystal Nekretnine Novigrad Istra

Cijena na upit cijena (kn):.. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Cijena na upit cijena (kn):

Psovati Radijum Objasniti Top Stanovi Lift Novigrad Chetancabletronics Com

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Nekretnine prvi red do mora. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Cijena na upit cijena (kn):. Cijena na upit cijena (kn):

Luksuzni Stan S Pogledom Na More U Novigradu Istra Hrvatska 00235

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled... Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Veliki izbor nekretnina u istri! Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Prodaja apartmana i stanova istra. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Stan U Novigradu 03769 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Cijena na upit cijena (kn):. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Prodaja Stanova Novigrad

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Prodaja Nekretnina Novigrad Experience Real Estate

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. .. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Istra Lijep I Funkcionalan Stan U Novigradu Sa Vlastitim Dvoristem Makic Immobilien

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. . Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Stan U Prizemlju U Novigradu Istra 35888 Nekretnine Istra Realestate Istra Com

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Cijena na upit cijena (kn): Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

Veliki izbor nekretnina u istri! Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Prodaja apartmana i stanova istra. Nekretnine prvi red do mora. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2... (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Praviti Razliku Vrecica Kiselost Trkaci Stanovi Southmanchestergymnastics Org

Nekretnine prvi red do mora.. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Veliki izbor nekretnina u istri! Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom... Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Nekretnine prvi red do mora. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Cijena na upit cijena (kn): Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Veliki izbor nekretnina u istri!. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Stan Na Prvom Katu U Novigradu Istra Stan Prodaja Novigrad 1418260

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min... Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Prodaja apartmana i stanova istra. Cijena na upit cijena (kn): Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Luksuzni Stan S Pogledom Na More U Novigradu Istra Hrvatska 00235

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Veliki izbor nekretnina u istri! Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Prodaja apartmana i stanova istra. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Veliki izbor nekretnina u istri!

Stan U Prizemlju U Novigradu Istra 35888 Nekretnine Istra Realestate Istra Com

Prodaja apartmana i stanova istra.. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Veliki izbor nekretnina u istri! Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Stan Na Prvom Katu U Novigradu Istra Stan Prodaja Novigrad 1418260

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Cijena na upit cijena (kn): Prodaja apartmana i stanova istra. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Istra Moderan Stan U Novigradu S Liftom Stan Apartman

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. . Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Istra Moderan Stan U Novigradu S Liftom Stan Apartman

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Nekretnine prvi red do mora. Veliki izbor nekretnina u istri! Nekretnine prvi red do mora.

Praviti Razliku Vrecica Kiselost Trkaci Stanovi Southmanchestergymnastics Org

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Veliki izbor nekretnina u istri! Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Nekretnine prvi red do mora. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.

Stan U Novigradu 01825 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Prodaja apartmana i stanova istra. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn. Cijena na upit cijena (kn):

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Nekretnine prvi red do mora. Veliki izbor nekretnina u istri! Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Cijena na upit cijena (kn): Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Istra Moderan Stan U Novigradu S Liftom Stan Apartman

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Nekretnine prvi red do mora. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Cijena na upit cijena (kn):.. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Nekretnine prvi red do mora.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Cijena na upit cijena (kn): Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Nekretnine prvi red do mora. Cijena na upit cijena (kn): Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Stan U Prizemlju U Novigradu Istra Prodaja

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.. Cijena na upit cijena (kn): Veliki izbor nekretnina u istri! Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Nekretnine prvi red do mora. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.. Cijena na upit cijena (kn):

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Prodaja apartmana i stanova istra.

Prodaja Stanova Novigrad

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Cijena na upit cijena (kn): Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Veliki izbor nekretnina u istri! Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Stan U Prizemlju U Novigradu Istra 00383

Prodaja apartmana i stanova istra.. Prodaja apartmana i stanova istra. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.. Prodaja apartmana i stanova istra.

Stan U Modernom Resortu Na Odlicnoj Lokaciji U Novigradu Istra Prodaja

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2... Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Istria Tinjan Traditional Istrian Villa House

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Prodaja apartmana i stanova istra. Nekretnine prvi red do mora.. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.

Stan U Novigradu Istra Hrvatska Stan Prodaja Novigrad 1467640

Nekretnine prvi red do mora.. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Prodaja apartmana i stanova istra. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Stan U Novigradu Istra 10777 Tractatio

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. . Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.

Stan U Novigradu 00161 Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad... Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Nekretnine prvi red do mora. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Nekretnine prvi red do mora.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Novigrad Nekretnine

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min... Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Veliki izbor nekretnina u istri! Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Stan U Novigradu Prvi Red Do Mora Istra 35996 Nekretnine Istra Realestate Istra Com

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Veliki izbor nekretnina u istri! Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Prodaja Nekretnina Istra Universum Agencija Za Nekretnine Novigrad

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara... Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Stanovi U Novigradu Promova Nekretnine Buje Istra Croatia

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Cijena na upit cijena (kn): Prodaja apartmana i stanova istra. Veliki izbor nekretnina u istri! Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.. Prodaja apartmana i stanova istra.

Stan U Novigradu Open Space Raspored Istra Stan Prodaja Novigrad 1287880

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn.. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Prodaja Stanova Istra Tractatio

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Veliki izbor nekretnina u istri! (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Cijena na upit cijena (kn): Nekretnine prvi red do mora... Cijena na upit cijena (kn):

Atraktivan Stan U Novigradu 600 M Od Mora 01936 Istria Futura

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Prodaja apartmana i stanova istra. Veliki izbor nekretnina u istri! Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.. Veliki izbor nekretnina u istri!

Stanovi U Istri Real Estate Istra Agencija Prodaja Stanova Novigrad Istra

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Novigrad Nekretnine

Veliki izbor nekretnina u istri! Nekretnine prvi red do mora. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Prodaja apartmana i stanova istra. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Cijena na upit cijena (kn): Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Stan U Prizemlju Na Prodaji U Novigradu Istra 00292

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Nekretnine prvi red do mora. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Cijena na upit cijena (kn): Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Prodaja apartmana i stanova istra. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Prodaja Nekretnina U Istri Adriatic Group Istra Hrvatska

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Veliki izbor nekretnina u istri! Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min... Prodaja apartmana i stanova istra.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Cijena na upit cijena (kn): (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Prodaja apartmana i stanova istra. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Prodaja apartmana i stanova istra.

Ground Floor Apartment In Novigrad Istria 35888 Real Estates Istria Realestate Istra Com

Veliki izbor nekretnina u istri!.. Cijena na upit cijena (kn): Nekretnine prvi red do mora. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Prodaja apartmana i stanova istra. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.

Stan U Novigradu 04014 Ren Nekretnine Novigrad Istra

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri!

Stan Sa Krovnom Terasom U Novigradu Istra 10814 Tractatio

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Cijena na upit cijena (kn): (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.. Prodaja apartmana i stanova istra.

Condo Apartment For Sale Novigrad Croatia 300391030 27

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Cijena na upit cijena (kn): Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Nekretnine prvi red do mora. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Veliki izbor nekretnina u istri!.. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

25 Best Real Estate Agent Near Vodnjan Facebook Last Updated May 2021

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.. Veliki izbor nekretnina u istri!

Stan U Novigradu S Pogledom Na More Stan Apartman Povrsina 96m2

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Cijena na upit cijena (kn): Nekretnine prvi red do mora. Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.

Prodaja Stanova Istria Futura

Prodaja apartmana i stanova istra. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Cijena na upit cijena (kn): Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2... Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Stan U Novigradu Istra Prodaja

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Cijena na upit cijena (kn): (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Cijena na upit cijena (kn):

Stan U Novigradu 03769 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Nekretnine prvi red do mora... Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Veliki izbor nekretnina u istri! Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Nekretnine prvi red do mora. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Stanovi U Istri Real Estate Istra Agencija Prodaja Stanova Novigrad Istra

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Nekretnine prvi red do mora.. Prodaja apartmana i stanova istra.

Prodaje Se Stan U Novigradu 00147 Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled... Cijena na upit cijena (kn):. Veliki izbor nekretnina u istri!

Stanovi Novigrad Za Prodaju Crystal Nekretnine Novigrad Istra

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min... Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Nekretnine prvi red do mora. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.

25 Best Real Estate Agent Near Vodnjan Facebook Last Updated May 2021

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad... Prodaja apartmana i stanova istra.

Prodaja Stanova Novigrad

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Nekretnine prvi red do mora. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Prodaja apartmana i stanova istra... Nekretnine prvi red do mora.

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

Veliki izbor nekretnina u istri!.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Stan Na Prvom Katu U Novigradu Istra Stan Prodaja Novigrad 1418260

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Veliki izbor nekretnina u istri! Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Prodaja Nekretnina Istra Universum Agencija Za Nekretnine Novigrad

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Istra Prilika Stan U Novigradu Index Oglasi

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min... (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Prodaja apartmana i stanova istra. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Nekretnine prvi red do mora. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Cijena na upit cijena (kn): Veliki izbor nekretnina u istri!

Luksuzni Stan S Pogledom Na More U Novigradu Istra Hrvatska Stan Prodaja Novigrad 1313584

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Istra Stan U Novigradu Na Prvom Katu Od 97 M2 Makic Immobilien

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Prodaja apartmana i stanova istra. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Prodaja Mediterra

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Veliki izbor nekretnina u istri!. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Prodaje Se Kuca U Novigradu Naselje Karpinjan 00111 Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn. Prodaja apartmana i stanova istra. Cijena na upit cijena (kn): Veliki izbor nekretnina u istri! Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Nekretnine prvi red do mora. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom... Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Stan Na Prvom Katu Sa Krovnom Terasom Na Prodaji U Novigradu Istra Prodaja

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2... Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Cijena na upit cijena (kn): Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Prodaja apartmana i stanova istra. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.

Stan Na Prvom Katu U Novigradu Istra 35840 Nekretnine Istra Realestate Istra Com

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Rezidencijalno Naselje Na Moru U Novigradu 00038 Arx Primus Umag Istra

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Veliki izbor nekretnina u istri! Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min... Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Stan U Novigradu 03769 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara... Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Stan Sa Krovnom Terasom U Novigradu Istra 10814 Tractatio

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min... Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu... Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Istra Lijep I Funkcionalan Stan U Novigradu Sa Vlastitim Dvoristem Makic Immobilien

Veliki izbor nekretnina u istri! Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Popular posts from this blog

Ikea Srbija Polica Za Knjige Besplatno

176+ Jysk Stolice Za Kampiranje Svježe